PONDĚLÍ 18.2.2019
snídaně rohlík s máslem , Caro / jablka 1a,1c,7
polévka fazolová 1a,9
hlavní jídlo rybí filé na másle, zam.smažené, bramborová kaše, zelný salát 1a,3,7,12
svačina chléb s pórkovou pomazánkou, kefír 1a,7
večeře krůtí nudličky na zelenině, kus kus, kompot 1a,9
ÚTERÝ 19.2.2019
snídaně vločková kaše s čokoládou, čaj / banány 1d,7
polévka vývar s těstovinou 1a,3,9
hlavní jídlo svíčková omáčka , hovězí maso, knedlík, džus 1a,3,7,9
svačina chléb s tvarohovou pomazánkou, mléko 1a,7
večeře vepřové přírodní, bramborová kaše, mrkvový salát 1a,7,9
STŘEDA 20.2.2019
snídaně chléb s pomazánkovým máslem, mléko / kiwi 1a,7
polévka drožďová 1a,9
hlavní jídlo cizrnové placičky, grilovaná zelenina, dip, džus 1a,3,7,9
svačina domácí termix, čaj, ovocný jogurt 7
večeře sýrový nákyp, brambory, kompot 1a,3,7
ČTVRTEK 21.2.2019
snídaně jáhlová kaše s ovocem, čaj / přesnídávka 7
polévka zeleninová 1a,9
hlavní jídlo kuřecí játra na slanině, rýže, červená řepa 1a,9,12
svačina chia bulka s česnekovou pomazánkou, kakao 1a,3,7
večeře nudle s tvarohem, čaj 1a,3,7
PÁTEK 22.2.2019
snídaně chléb s rybičkovou pomazánkou, kakao / jablka 1a,4,7
polévka krupicová 1a,9
hlavní jídlo prejt se zelím a bramborem, džus 12
svačina ovocná přesnídávka
večeře
Změna jídelníčku a alergenů vyhrazena. Jídlo je určeno k okamžité spotřebě!
Uvedená čísla za pokrmem značí přítomnost daných alergenů. Probarvené suroviny značí sezóní potraviny.
Seznam alergenů: 1 - obiloviny:a) pšenice,b) žito,c) ječmen,d) oves,e) špalda,f) kamut nebo jejich hybridní odrůdy
a výrobků z nich, 2 - korýši, 3 - vejce, 4 - ryby, 5 - podzemnice olejná
6 - sójové boby, 7 - mléko, 8 - skořápkové plody: a) mandle,b) lískové ořechy
c) vlašské ořechy,d) kešu,e) pekanové,f) para,g) pistácie,h) makadamie, 9 - celer, 10 - hořčice
11 - sezamové semena, 12 - oxid siřičitý, 13 - vlčí bob, 14 - měkkýši
kuchařka: Adamíková Zuzana, Mezírková Barbora